Rólunk

A Magda Cukrászda ezerkilencszázkilencvennégy májusában nyílt meg a pécsi Kandó Kálmán utcában. Ötven év vendéglátós tapasztalattal, a folyamatos technikai és technológiai korszerűsítéssel, a legjobb alapanyagok felhasználásával, a szakmai hozzáértéssel, az állandó tanulás révén olyan minőséget, ízvilágot, kínálatot teremtettünk, hogy nemcsak az országban, de még a tengerentúlon is szeretettel emlegetik a Magda nevet.

Cukrászdánk közel nyolcvanféle süteményt készít, melyből naponta átlagosan negyven félét kínálunk vendégeink részére. Természetesen rendelésre a teljes repertoárból kívánság szerint választhatnak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy állandóan friss süteményekkel szolgáljunk, amit a két műszakos termeléssel biztosítunk . Esküvői rendezvényekre, a tortákat, süteményeket frissen, az esti vacsorához szinte az asztalra szállítjuk.

Fontosnak tartjuk, hogy a cukorbetegek, az ételallergiával, ételintoleranciával rendelkező vendégeink is megtalálják a számukra megfelelő finomságokat, így készítünk cukor és gluténmentes terméket is, amelyek mind a fagylalt, mind a sütemény kínálatunkban megtalálhatók.

Ami pedig a fagyi világát illeti, szintén egyedülálló! Kínálatunk több mint kétszáz helyben főzött csodából áll, melyek összetétele szezonálisan változik. Az évek alatt sokat változott az ízlés, így a hagyományos ízek mellett a mai trendeket követve és a termékfejlesztőnk segítségével egyedi receptjeink alapján, a legkorszerűbb gépeken, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készítjük fagylaltjainkat.

Ami pedig ugyancsak szenzáció számba megy: az egyedülállóan krémes fagyi torta, a Magda Cukrászda egyik specialitása.

Cégadatok:

Cégnév: Magda Kft.
Adószám: 11008088202
Cégjegyzékszám: 02 09 062138
Székhely: 7623 Pécs, Kandó K. u. 4.
Web cím: www.magdacukraszda.hu
E-mail: mc@magdacukraszda.hu
Telefon: 72/511-055